Hvalpehold:

For hvalpe i alderen 8 uger til 8 måneder. 

Der starter nye hvalpehold forår og efterår. 

Her får du i løbet af træningssæsonen mulighed for at lære din hund de mest grundlæggende lydighedsøvelser.
 Mange problemer kan forebygges, fordi du som hundeejer kan få hjælp, råd og vejledning i, hvordan du får et godt samarbejder med din hund.

Inden trænings start vil du blive inviteret til en intro-aften hvor du møder din træner/trænere og får information om træningsforløb, afbud m.m. Desuden får du information om klubben – formidling af info til hundeførere fra klubben m.m. Og du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål. 
 
 
 Vi vil igennem leg, kontaktøvelser og træning give hund og fører en god start på et fælles samvær.

 
Du og din hund får indsigt i øvelser som f.eks.:
 
- At komme når du kalder.
 
- At gå pænt i snor ved siden af dig.
 
- At sidde og ligge på din kommando.
 - At omgås fremmede hunde og mennesker i trygge omgivelser.
 

Du og din hund vil efter endt træningsperiode få et bevis for bestået hvalpetræning.

 

Unghundehold:

Dette hold er for dig, der gerne vil fortsætte efter endt hvalpehold. Her arbejdes der bl.a. mere dybdegående med DcH's lydighedsprogram. Indlæringen sker fortsat gennem leg og motivation af hunden, hvilket er en rød tråd i al vores træning i DcH Lindholm. 

Forudsætninger: Gennemført hvalpehold e.l.

 

DcH Lydighed C: 

Dette hold er for dig der gerne vil træne DcH lydighed og udfordre hundens næse og drift. Her arbejdes videre med øvelser som lineføring, stå, sid, dæk, apport, spring, rundering og feltsøg. Disse hold vil blive fordelt på flere niveauer, så det passer med hund og førers erfaringer.

Forudsætninger: Gennemført hvalpe-og unghunde træning e.l.

 

DcH Lydighed B:

Dette hold er for dig som enten er rykket op i B-klassen efter konkurrenceresultater eller har en hund som er født B-hund, grundet resultater med tidligere hund. Der bygges videre på lydigheden som er blevet introduceret på tidligere hold, derudover udvides der med nye øvelser såsom fremadsendelse og spor. Disse hold vil blive fordelt på flere niveauer, så det passer med hund og førers erfaringer.

Forudsætninger: Oprykning til B-klassen ved konkurrenceresultater eller at hunden er født B-hund  

 

Kombi lydighedshold:

Dette hold er for dig som gerne vil træne målrettet med din hund, uanset niveau. Det vil sige at det er underordnet, om du vil træne konkurrencelydighed eller træne for at styrke samarbejdet med din hund. Holdet henvender sig til de som gerne vil arbejde ned i detaljen med deres hundetræning og som gerne vil have fokus på drift, arbejdsglæde og motivation.

Forudsætninger: Gennemført hvalpehold 

Forventninger: At man har lyst til at træne detaljeorienteret og at man som hundefører vil træne derhjemme i mellem træningsgangene.  

 

DcH lydighed Konkurrence:

Dette hold er for dig der vil træne målrettet med DcH lydighed og vil træne hunden til at deltage i konkurrence. På dette hold vil der være større krav til hund og fører, og det forventes at der trænes flittigt hjemme mellem lektionerne.

Forudsætninger: Grundlæggende kendskab til øvelserne gennem DcH's lydigheds hold.

Forventninger: At man har lyst til og er indstillet på at deltage i konkurrencer på sigt.

 

Rally lydighed:

Rally er for dig der gerne vil arbejde med kontakt, samarbejde, og præcision i små lydighedsøvelser. Rally er et sjovt alternativ til almen lydighedstræning. I Rally vil man blive præsenteret for en række skilte, der beskriver øvelsen der skal udføres, disse er så sammensat til et forløb på en bane. I rally er det også muligt at deltage i konkurrencer.

Forudsætninger: Gennemført hvalpe-og unghunde træning e.l.

 

Agility:

Agility er for dig, der vil have masser af fart og action i arbejdet med din hund. En agility bane består af forskellige spring og forhindringer f.eks. slalom, vippe og tunnel, der skal forceres så hurtigt og fejlfrit som muligt. For at skåne hunden, og undgå belastningsskader, skal hunden være fysisk færdigudviklet inden man begynder til agility. Der er derfor en minimums-alder for hunden: Små racer: 1 år, store racer 1 1/2 årI Agility er det også muligt at deltage i konkurrencer.

Forudsætninger: Gennemført hvalpe-og unghunde træning e.l.


Der skal være rimelig kontrol over hunden, da den dirigeres gennem banen uden line på. 

 

Familiehold:

Dette hold er for dig der gerne vil være aktiv med din hund, på en sjov, interessant, og lærerig måde. På dette hold lægges der ikke så meget vægt på DcH lydighed, men mere på kontakt, hygge, og samarbejde mellem hund og fører. Der vil være mulighed for at lave forskellige aktiviteter, øvelser og tricks, og du kan selv være med til at planlægge træningen, det meste kan lade sig gøre.

Forudsætninger: Gennemført hvalpe-og unghunde træning e.l.

Nyheder

Sponsorer